Транспорт

Трафик, обществен транспорт, пътища, ремонти.

Задръстванията на Околовръстното заснети с дрон (видео)

Видео с дрон от Околовръстен път - София, участък от АМ "Люлин" до бул."Бъкстон". Това е най-натоварената част от "пръстена" на София, която се "строи" почти 10 години. Натовареността в този участък стана непоносима след пускането на Северна скоростна тангента, а държавата отказва да започне изграждането, заради предполагаемата висока цена от 300 млн. лева за 3 години.

Промени в градския транспорт заради ремонт в подлез "Надежда" - News.bg

"Княжево" до депо "Банишора". - Автобусна линия № 150 – ще се движи с увеличен брой коли. Разкрива се временна автобусна линия № 12-ТМ - кв. "Илиянци" – Централна гара: от автостанция "Илиянци" по ул. "Джерман", бул. "Рожен", ул. ..

Затруднено е движението към Перник

Зимно Княжево
Затруднения Княжево - Перник

Докато тази сутрин в София не духаше вятър, то само на 30-на километра югозападно от столицата - Пернишкият регион изживява снежен апокалипсис.

Катастрофа ТИР с лек автомобил в Княжево - mission possible

ТИР през Княжево?!!!

Към 11:30 наш сътрудник минавал през Княжево на път София - Перник. На метри от Лукойл лек автомобил сякаш отместил ТИР. Не е видял жертви, но учудването му било също, че такива големи камиони все още минават през Княжево, въпреки новоизградената автомагистрала Люлин.

Пътят бил отцепен с оранжеви пирамиди и на място е имало вече Полиция

Камиони убийци пъплят към София - Стандарт

Камиони убийци пъплят към София
в-к Стандарт

Изказване на Министър-председателя отнасно АМ Люлин и Метрото

Дата: 
13 Октомври, 2010 - 01:06

Днес на 12 октомври 2010 при откриването на ВУЗ в Перник Министър-председаделя изказа мечтата на княжевци! Остава само проблемът с Боровата гора!

Чехи ще проектират трасето на метрото от "Княжево" до жк "Левски Г"

"Метропроект Прага" ще изработи инвестиционния проект за строителството на метро
Метро до Княжево

"Метропроект Прага" ще изработи инвестиционния проект за строителството на метрото от "Княжево" до жк "Левски Г" в София. Днес беше сключен договорът с чешката компания, който е на стойност 3.336 млн. лв.

Магистрала Люлин е трябвало да бъде готова Май месец 2010 година

Спомени от миналото на княжевци! Хора от квартал Княжево протестират срещу бавното изпълнение на магистрала Люлин - Календар 16.07.2008 година. Интервю с Алексндър Иванов от сдружение За Княжево. Интересно е, че се е очаквало построяването на магистралата да стане Май 2010 година!!!

Княжево: Галина Щърбева от НОВА телевизия с жителите на Княжево

Регионално сдружение решава проблемите с пътя София - Перник

Решаването на транспортните проблеми по пътя София - Перник е сред основните приоритети на новоучредено регионално сдружение. Идеята е Столичната община, заедно с околните общини да кандидатстват за общи проекти за европейско финансиране и да се развиват заедно, каза главният архитект на София Петър Диков.

Едночасово задръстване между Владая и Княжево

Едночасово бе забавянето на движението посока Владая - Княжево, поради асфалтиране на участък в от пътя след Черния кос покрай OMV до Лукойл. Опашката бе по-дълга от километър. Ето и няколко кадъра.

Огромната колона към Княжево
Видео: