Криминални

Престъпления, кражби, рецидиви и пр.

Княжево: Пенсионери със склероза мизерстват

Дом в Княжево
Най-старият социален дом в Европа се прочу с шефка, задигнала 200 бона от болните хора

Директорът и счетоводителят на Дома за възрастни хора с деменция в столичния район Княжево за източили над 213 хиляди лева от бюджета на социалното заведение, чрез счетоводни измами през последните три години. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова преди дни. Директорът на дома е освободен още през октомври, за да не пречи на разследването.

Далаверата с Боровата гора в Княжево

Изчезващата държавна собственост

Срамота

Откраднатата камера в Княжево
На 28  август беше  открадната една от охранителните камери в градинката на сп. Шипка, ако някой  има инфо по въпроса до пише на лични или до админитратора.
Срамота е,  защото е това е княжевец!

Петър Диков и морето

Оправихме Княжево, сега да оправим и морето!

Гората на Княжево е придобита чрез законна "далавера"

В случая с гората край Княжево е намерен законов механизъм определени хора да се облагодетелстват. Земята е върната по много интересен законов начин. Според хората, които ни подадоха сигнала, на собствениците са възстановени ливади, но понеже не е можело да им се върнат в реални граници, затова им е дадена борова гора на място, където никога не е имало частна собственост.

Пребит в Княжево мъж със счупена челюст е приет в Пирогов

Пребит в столичния кв. Княжево е приет в УМБАЛСМ „Пирогов”, съобщиха от лечебното заведение. В 1.40 часа през нощта, в болницата е приет Г.Г. на 50 г. При побой е счупена долната му челюст, има фрактура на 4 и 5-ти поясни прешлени, контузии по лицето и контузия на гръдния кош.

Банда непълнолетни вилнее из Княжево и Горна баня

Заловени са, нападали и ограбвали хора по спирките

Четиримата непълнолетни, извършвали грабежите са задържани от служители на Шесто РУ. В хода на разследването е установено, че те са извършили шест грабежа в рамките на месец.

Напрежение за наследството на Клюна в семейното огнище в Княжево

Майка му и приятелката му в лоши отношения

Още докато Клюна е жив, Нина – приятелката му, е най-низвергната в семейството му. Плахата блондинка трудно се връзва с имиджа на мутреса. Докато Антон Милтенов се вихри по клубове и нощни барове, тя прекарва времето си в усамотение, залостена в “семейното имение” в Княжево. През по-голямата част от денонощието е под зоркия поглед на свекървата Недялка.

Цех за маркови напитки разбит в Княжево

Помещението се стопанисва от ливански гражданин

В нелегален цех в Княжево бяха открити около 250-300 литра наливно уиски в пластмасови туби от по 10 литра, облепени с указателни етикети за разпознаване на марка. Намерени са също около 1500 запечатани бутилки уиски и водка. Операцията е осъществена от ГД “Криминална полиция” съвместно с мобилна митническа група.