Трафик

Къде има задръствания, откъде да се мине по-напряко и пр.

Задръстванията на Околовръстното заснети с дрон (видео)

Видео с дрон от Околовръстен път - София, участък от АМ "Люлин" до бул."Бъкстон". Това е най-натоварената част от "пръстена" на София, която се "строи" почти 10 години. Натовареността в този участък стана непоносима след пускането на Северна скоростна тангента, а държавата отказва да започне изграждането, заради предполагаемата висока цена от 300 млн. лева за 3 години.

Затруднено е движението към Перник

Зимно Княжево
Затруднения Княжево - Перник

Докато тази сутрин в София не духаше вятър, то само на 30-на километра югозападно от столицата - Пернишкият регион изживява снежен апокалипсис.

Камиони убийци пъплят към София - Стандарт

Камиони убийци пъплят към София
в-к Стандарт

Относно ул 601

Дата: 
10 Октомври, 2010 - 20:08

От днес 10.10.2010 жителите на квартал Килиите започнаха да събират средства, за да може ул. 601 да се използва през зимния сезон.
  Събират се по 200 лв от къща, която ползва пътя с автомобил. Хората са отзевчиви и дават пари, за да могат да стигат до домовете си. Според събраните средства ще се избере начина за решаване на проблема.

Шум в Княжево

На борба с шума

Нашата съквраталка Михаела Лашова  експерт по недвижимите имоти на борба с институциите.

 

Магистрала Люлин е трябвало да бъде готова Май месец 2010 година

Спомени от миналото на княжевци! Хора от квартал Княжево протестират срещу бавното изпълнение на магистрала Люлин - Календар 16.07.2008 година. Интервю с Алексндър Иванов от сдружение За Княжево. Интересно е, че се е очаквало построяването на магистралата да стане Май 2010 година!!!

Княжево: Галина Щърбева от НОВА телевизия с жителите на Княжево

Регионално сдружение решава проблемите с пътя София - Перник

Решаването на транспортните проблеми по пътя София - Перник е сред основните приоритети на новоучредено регионално сдружение. Идеята е Столичната община, заедно с околните общини да кандидатстват за общи проекти за европейско финансиране и да се развиват заедно, каза главният архитект на София Петър Диков.

Отново тежко задръстване

От БНТ го определят като "невиждано"

Близо 10-километрова колона от автомобили и камиони се образува този следобед от София към Перник. “Тапата” започваше от кръстовището на Горнобански път и бул. "Цар Борис III" и стигаше до Владая, видя камерата на "По света и у нас". В обратната посока към София трафикът беше спокоен.

Едночасово задръстване между Владая и Княжево

Едночасово бе забавянето на движението посока Владая - Княжево, поради асфалтиране на участък в от пътя след Черния кос покрай OMV до Лукойл. Опашката бе по-дълга от километър. Ето и няколко кадъра.

Огромната колона към Княжево
Видео: 

Жител на квартала засне избягал от конна база елен

Кошутата на бул. Цар Борис III
Репортерът е публикувал своят материал н сайта на BTV

Кошутата е предизвикала смут, защото е притичвала насами шосето.

Ето какво разказва очевидецът: